Echo 

Het Japanse merk ECHO bouwt al ruim 75 jaar tuingereedschap voor professionels en particuliere gebruikers. Hun 2-takt tuinmachines overtreffen voortdurend de steeds strenger worden emissie-eisen en behouden het robuste vermogen en de betrouwbaarheid waar ECHO voor bekend staat.

Het ECHO assortiment bestaat uit professionele benzine- en batterijmachines. Elke 2-takt en 56v motor wordt in Japan ontwikkeld en ondergaat een hele reeks tests om te voldoen aan enkel de allerbeste kwaliteit. 

De batterijmachines omvatten 2 platformen: 56v voor professionele en semiprofessionele gebruikers en de Garden+ 40V voor particuliere gebruikers en zijn gemaakt met de hoogste nauwkeurigheid. 

De ECHO X-serie is een reeks toestellen met enkel de "Best-in-Class" kenmerken, speciaal ontworpen om professionals in groene ruimte hun werk en elke toepassing beter te laten uitvoeren. Kenmerken zoals licht gewicht, hoog vermogen, verminderde vibraties en langere looptijden dragen allemaal bij aan het voltooien van een hele reeks klussen. 

Superieur werk vereist superieure producten.